Architect en Alu-Hout gevels

Als architect wilt u dat uw ontwerp optimaal tot uitting komt. De vernieuwende oplossingen van Alwiti B.V. maken dit mogelijk. Onder projecten vindt u een selectie van onze referenties die het haast oneindig aantal toepassingsmogelijkheden van aluminium en hout illustreren.Voor een goede realisatie zijn goede technische omschrijvingen onontbeerlijk.

Een duidelijke, gedetailleerde beschrijving biedt de aannemer en zijn onderaannemers de mogelijkheid om zo adequaat mogelijk in te spelen op de aanvraag en verhoogt aldus de kansen op succes van het project. De technische omschrijvingen van onze Alu-Hout systemen, zijn beschikbaar op onze website.

Voor advies en technische ondersteuning ondersteuning bij het maken van details en beschrijvingen op maat, aangepast aan de specifieke noden van uw project neemt u contact op met onze adviseurs.Het is ons doel nieuwe perspectieven voor u te ontwikkelen – in creatief en economisch opzicht.

Alwiti B.V. biedt dan ook ruime keus aan oppervlakte behandelingen voor het hout, zodat u de gewenste uitstraling van uw gevel kunt bereiken. De weg daarnaartoe bestaat uit eersteklas producten en volledige dienstverlening zoals onze innovatieve “Kleurdesigner” voor kleurontwerpen van uw hout- aluminium vliesgevel.

De combinatie van deze 2 materialen zijn oneindig voor u. Wij als gevelbouwer hebben een compleet engineeringsteam voor u klaar staan die met uw ontwerp meedenkt en het meest optimale resultaat en om uw wensen te realiseren.

#
#